Ta bort stygnen...

Imorgon ska jag ta bort stygnen på handleden (7-10 dagar). Visst kan man ta bort dem själv? Det är väl bara klippa och dra ur dem?

Jag vill nämligen inte åka ifrån min paradisträdgård för att åka till en vårdcentral eller sjukhus. Det skulle förstöra stämningen!


Tillbaka till livet...

Min midsommar innehöll mamma + familj + alkohol = magont, besvikelse, gråt och ångest...

Nu är jag hemma hos en vän som är bortrest i två veckor. Jag ska bo i hennes stora villa under denna tid. Det är 25 grader varmt, vackraste trädgården och ett välfyllt barskåp...

 

Nej, jag ska skärpa mig! Jag älskar ju livet. Eller något åt det hållet iallafall.


Ett dygn på sjukus...

Är tillbaka igen efter ett dygn på sjukhuset. Egentligen skulle jag läggas in på psyket, men eftersom jag vägrade så lades jag in på en kirurgavdelning endast för tillsyn över natten (jag sydde åtta stygn i handleden).

Nu ska jag åka till en god vän. Orkar inte vara ensam idag.

Sanningen kommer fram på fyllan?

Jag lovar att flera sanningar kommer att komma fram i denna blogg. Just på grund av att jag är anonym. Jag kommer att visa bilder och berätta mer om mig själv. Men inte så att jag avslöjar min identitet.


Ni kan ställa frågor! Vad som helst. Jag ska svara så gott jag kan.


Kan någon komma nära mig...

Jag vill känna kroppsvärme. Bara lite drygt 38 grader. En handskakning. En kram. Kind mot kind för att få känna en annan människa. Få känna ett liv. En kropp. Värme. Ge mig. Snälla!


Säg det då... Jag är van!

Ibland vill jag att folket (ni) bara ska säga till mig på skarpen! Du är ett jävla äckligt missfoster som inte förtjänar att finnas till!

Säg det. Säg! Säg det då!!

Inte för att jag kommer att må bra av det. Men sanningen har ju inte skadat någon. Eller?!

Have you felt this way?

Har inte ätit på två dygn. Dricker vitt vin. Tycker livet är ganska bra trots allt. Kommer inte att tycka det om några timmar när vinboxen är tömd.

Väntar. Väntar på någonting. Kan inte någonting hända? Någonting bra eller dåligt. Det spelar ingen roll. Jag vill bara få en jävla känsla av lycka eller sorg. Jag vill känna!

Anthus

Då var det dax att starta en blogg. En blogg om mitt liv. En blogg om mig. 

Vi kan kalla mig Anthus. Anthus är ett latinskt ord och betyder "blomma". Jag gillar det ordet. Blomma.

Jag kanske borde berätta lite om mig själv, men det är svårt. Vart ska jag börja? Vart ska jag sluta?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0